icelandic

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

Läskigt del 2.

Av Elina - 21 augusti 2011 11:44

Inatt hade jag hoppats på sömn, men icke då. 

Låg vaken till kl. 5 imorse, sov till 10 ungefär och sen har jag varit vaken. Mamma kommer på besök snart, så jag ska väl ta och diska och plocka undan lite. 


Inatt vid 03.30 ungefär var det någon som försökte ta sig in i min lägenhet. Jag låg och lyssnade på musik när jag ser hur handtaget åker ned och någon försöker öppna dörren ordentligt. Jag hade låst dörren som tur var. Stängde av musiken, låg och försökte lyssna vem det var i trappuppgången men hörde inte ett ljud. Ca 7-8 min senare åkte dörrhandtaget ner igen, och någon försökte öppna min dörr - igen! Och dem försökte inte bara en gång, utan flera. Jag var så nära att ringa polisen, men då hörde jag fotsteg och en dörr som slogs igen. 


Vid 04.30 kom det ett gäng ungdomar in i min trappuppgång, de skrek och höll på. Sen hördes det bara en smäll och sen blev det knäpptyst. Efter en stund stängdes en dörr. 


Alltså, vad sjutton händer? Min granne var på besök igår, ska höra med honom senare idag om han sett nåt i trappuppgången. Dessutom har vi portkod in till huset, och det är bara fem lägenheter i denna byggnad så det bor ju inte så många i "mitt" hus. 


Jag borde kanske ta upp detta med min hyresvärd? Usch. Tror verkligen jag får skaffa mig en vakthund eller nåt, som kan skydda mig. 


Jag som trodde att helgerna var till för att vila upp sig, så fel man kan ha! 

 
 
Ingen bild

Anna

21 augusti 2011 19:50

Om jag var du skulle jag prata med hyresvärden, för inte ska du behöva ha det så ;) Kanske ni kan byta portkod elr något? Hoppas det blir bättre i alla fall :)

Elina

21 augusti 2011 22:07

Jag ska verkligen prata med hyresvärden! Förhoppningsvis byter dem portkod så inga obehöriga kommer in. Det hoppas jag med! :)

 
Alexandra

Alexandra

21 augusti 2011 21:49

Uuuh, det där lät verkligen inte roligt.. Vart detta eller det som hände tidigare.
Det låter ju som att det är några utomstående som tagit sig in.
Det kan nog vara en bra idé att höra med din granne och även med hyresvärden.
Jag hade då inte känt mig säker, sen är jag rätt bra på att skrämma upp mig själv med.
Får verkligen hoppas att det inte händer igen!

http://barefootangel.blogg.se

 
natalie

natalie

22 augusti 2011 07:40

men fy vad otäckt ;o dom måste ju byta portkod eller kolla om det är någon idiot som redan bor i trappuppgången!

http://n-rongvall.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

24 augusti 2011 14:41

Fy vad obehagligt! Jag hade varit livrädd! :o Hoppas verkligen att det inte händer igen. Gör det det får du ta och ringa polisen bums.

http://islandstokan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elina - 6 april 2013 20:15

Jag har skaffat en ny blogg, en lite personligare som inte bara kommer handla om hästarna. Den hittar ni här:   http://elinafs.blogg.se http://elinafs.blogg.se http://elinafs.blogg.se http://elinafs.blogg.se http://elinafs.blogg.se http...

Av Elina - 25 mars 2013 22:37

Jag har en dam med överskottsenergi minst sagt.. Filipus tycker att det börjar bli jobbigt tror jag, för hon är överallt hela tiden. Såhär ser det oftast ut i hagen:         Men man får ju tänka att hon bara är 3 år gammal (okejrå, 4 år om 2...

Av Elina - 22 mars 2013 20:52

Sitter på jobbet och kollar på gamla bilder. Vilka fina minnen man har egentligen..    Den här sötnosen glömmer man inte i första taget, finaste Jullabulla! Hela 28 år (eller var det 29? Måste nästan kolla upp det!) blev hon när hon tog sitt sist...

Av Elina - 9 mars 2013 18:36

Och vad har hänt sedan den sista uppdateringen då?    Jag har blivit friskförklarad och igångsatt (  ) efter att ha varit sjukskriven pga smärta i nacken. Jag kan fortfarande känna av smärtan ibland, men jag har fått mycket tips och råd av sjukgy...

Av Elina - 12 februari 2013 18:15

Så kan det gå.. Vad har hänt sedan den sista uppdateringen då? Jo, jag har varit hos läkare två gånger - de misstänker kraftig nackspärr men det blir inte bättre. :( Ska till sjukgymnast imorgon och se vad dem säger.    B har träffat hovis igen. ...

Ovido - Quiz & Flashcards